Menu

Huur een Volkswagenbus bij devolkswagenbus.nl

Iedereen kent hem wel: de iconische Volkswagenbus uit de jaren 50, 60 en 70. Ze zijn onverminderd populair en laten de oude hippietijden weer herleven. Als jij ook eens in zo’n Volkswagenbus wilt rijden, maar je wil er niet meteen een aanschaffen, dan kun je ook een Volkswagenbusje huren. Leuk voor een bijzonder dagje uit, een bruiloft of gewoon een gezellige dag met vrienden. 

Een Volkswgenbus huren voor een dagje uit


Een Volkswagenbusje is ontzettend veelzijdig, daarom zijn ze ook al zo lang zo populair. Ze bieden plaats aan maximaal 9 personen en zijn dus ideaal voor een dagje uit met een groep vrienden. Als je een Volkwagenbus huurt, kun je er een chauffeur bij boeken of je kunt zelf in het busje rijden. Als je met een grote groep bent, kun je natuurlijk ook meerdere busjes huren. Zo maak je met elkaar een leuke tocht en met een gezellige picknick onderweg of een uitgebreide lunch op een terras. Een Volkswagenbusje huren is ook leuk voor een familiedag of gewoon voor een romantische toertocht met z’n tweeën. 

Een Volkswagenbus huren voor je bruiloft


Als je op zoek bent naar vervoer voor op je bruiloft, dan hoef je niet verder te zoeken. Een Volkswagenbus is hier namelijk ook zeer geschikt voor. Kies een busje met een mooie pastelkleur, zodat hij goed bij je trouwjurk past. Een Volkswagenbusje biedt ook nog eens een hartstikke mooie achtergrond voor je trouwfoto’s. Voor de rest van de familie kun je meerdere busjes erbij huren. Dan kom je met een stoet Volkswagenbusjes bij je trouwlocatie aan. Hoe leuk is dat! Het is zelfs mogelijk om een photobooth in een Volkswagenbus te huren. Zo kunnen je gasten ook op de foto met zo’n leuk busje. Neem nu contact op met de Volkswagenbus verhuur en jij rijdt binnenkort is zo’n grappig Volkswagenbusje.